Wifi 7

WiFi 7: Revolutioneer je thuisnetwerk met NETGEAR Orbi 970 Mesh Systeem

In de snel evoluerende wereld van internettechnologie introduceert NETGEAR, een vooraanstaande expert in netwerkproducten, met trots de nieuwste doorbraak in WiFi-technologie: de Orbi 970 Mesh Systeem-serie. Dit geavanceerde systeem, dat de kracht van WiFi 7 benut, belooft huishoudens in Nederland ongekende snelheden en superieure internetprestaties.

De Noodzaak van Sneller en Efficiënter Internet

Met de toenemende vraag naar hogere internetsnelheden en de groei in het aantal verbonden slimme apparaten per huishouden, is de behoefte aan een robuuste en snelle netwerkverbinding belangrijker dan ooit. Van multi-gig internetsnelheden tot de ondersteuning van meerdere apparaten zoals laptops, smartphones en 4K/8K televisies, de moderne consument verwacht een naadloze en storingsvrije internetervaring.

Orbi 970: De Pionier van WiFi 7 Technologie

De Orbi 970-serie van NETGEAR is een antwoord op deze groeiende vraag. Met de introductie van WiFi 7-technologie, gecombineerd met NETGEAR’s unieke Quad Band-technologie en verbeterde backhaul, biedt de Orbi 970-serie een revolutionaire verbetering ten opzichte van de vorige generatie WiFi-systemen. “We zijn verheugd dat we met WiFi 7 een tot 2,4 keer snellere verbinding kunnen bieden dan de vorige WiFi 6-standaard,” benadrukt David Henry, VP & General Manager van Connected Home Products and Services bij NETGEAR.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

Enkele opmerkelijke functies van de Orbi 970-serie omvatten:

  • Quad-Band Technologie en Enhanced Dedicated Backhaul: Zorgt voor een ononderbroken en high-speed WiFi-verbinding in elk hoekje van uw huis.
  • Smart Connect: Selecteert automatisch de snelste WiFi-band voor elk apparaat, optimaliseert de verbinding voor maximale snelheid en efficiency.
  • Multi-Gig Internetpoorten: Uitgerust met een 10 Gig internetpoort samen met 10Gbps- en 2.5Gbps-Ethernetpoorten voor de ultieme internetsnelheid.
  • Geavanceerd Ontwerp: Stijlvol en modern met 12 krachtige interne antennes voor maximale dekking en prestaties.

Bovendien komt de Orbi 970-serie met een jaarabonnement op NETGEAR Armor voor uitgebreide netwerkbeveiliging en biedt het geavanceerde ouderlijke controles voor veilig internetgebruik door kinderen.

Beschikbaarheid en Opties

De Orbi 970-serie is nu verkrijgbaar in Nederland en biedt flexibele configuraties, waaronder de 2-pack (Orbi RBE972S) en 3-pack (Orbi RBE973S) opties. De 3-pack Black Edition is exclusief online beschikbaar via de NETGEAR Store en is nu te bestellen als pre-order, met verwachte levering aan het einde van de maand.

De lancering van de Orbi 970-serie is een mijlpaal voor NETGEAR en voor consumenten die streven naar de ultieme thuisnetwerkervaring. Met de introductie van WiFi 7-technologie stelt NETGEAR gebruikers in staat om hun thuisconnectiviteit naar nieuwe hoogten te brengen.

Deel dit artikel

Ook interessant