Voor dit bedrag heb jij een 6-persoons hot tub van de Lidl in je tuin staan

Het Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet Jacuzzi is een opblaasbare hot tub die je in je eigen tuin kunt plaatsen. Het is de perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag werken, of gewoon om te genieten van de zon en het warme water met vrienden en familie.

Het bad heeft een diameter van 196 cm en is 71 cm hoog, waardoor hij groot genoeg is om plaats te bieden aan maximaal 6 personen. Het is voorzien van 120 AirJet-massagejets die zorgen voor een ontspannende massage. De jacuzzi heeft een capaciteit van 916 liter water en wordt geleverd met een geïntegreerd filtersysteem om het water schoon te houden.

Gemakkelijk op te zetten

Een van de grote voordelen van de Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet Jacuzzi is dat hij heel gemakkelijk op te zetten is. Je hebt geen gereedschap nodig en de hot tub kan binnen enkele minuten worden opgeblazen met de bijgeleverde pomp. Zodra de hot tub is opgeblazen, hoef je alleen nog maar water toe te voegen en de temperatuur in te stellen. De temperatuur kan worden geregeld met behulp van het digitale controlepaneel dat op de buitenwand van de hot tub is gemonteerd.

Een ander voordeel van de Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet Jacuzzi is dat hij energiezuinig is. De hot tub is voorzien van een geïsoleerde cover die het water warm houdt wanneer hij niet in gebruik is. Hierdoor hoef je minder energie te gebruiken om het water op temperatuur te houden en bespaar je op je energierekening.

De hot tub is een stuk goedkoper dan traditionele Jacuzzi’s of hot tubs en heeft geen vaste installatie nodig. Hierdoor is het een betaalbare manier om te genieten van een luxe spa-ervaring in je eigen achtertuin.

Deel dit artikel

Ook interessant