The BirdTsang: Authentiek en uniek servies voor gedurfde chefs

Welkom in de bijzondere wereld van The BirdTsang, waar vakmanschap, culinaire kunst en design samensmelten. Met een geschiedenis van vier jaar, creëert The BirdTsang studio op maat gemaakt keramisch tafelgerei dat niet alleen de eetervaring verrijkt, maar ook een blijvende indruk achterlaat met zijn unieke ontwerpen. Leer meer over de drijvende krachten achter deze studio, namelijk Robin, Johannes en Josiah, allemaal opgeleid aan de afdeling Keramiek van de Gerrit Rietveld Academie voor Kunst in Amsterdam.

Passie voor Uniek Tafelgerei

Met een gedeelde achtergrond als chef-koks en een opleiding in kunst en design biedt The BirdTsang een dieper begrip en een alternatieve benadering in de industrie. Het doel is chefs te ondersteunen bij het presenteren van hun creaties op uniek tafelgerei dat een gerecht volledig tot zijn recht laat komen. The BirdTsang heeft het geluk gehad om samen te werken met geweldige chefs, zowel in Nederland als internationaal.

Voor een volledige lijst van restaurants waar The BirdTsang mee heeft samengewerkt, bekijk onze samenwerkingspagina.

Boven alles waardeert The BirdTsang authenticiteit en toewijding aan vakmanschap.

The BirdTsang: Op Maat Gemaakt Tafelgerei voor Gedurfde Chefs

The BirdTsang studio streeft ernaar uniek en op maat gemaakt keramisch tafelgerei te creëren, ter aanvulling en verrijking van de eetervaring met duurzaam keramisch tafelgerei.

Met een professionele kookachtergrond biedt The BirdTsang een dieper inzicht en een alternatief proces in de industrie door chefs te helpen bij het presenteren van hun creaties op uniek tafelgerei dat een gerecht volledig tot zijn recht laat komen

Bij The BirdTsang ligt de focus op authenticiteit en toewijding aan vakmanschap. De afgelopen jaren heeft de studio samengewerkt met innovatieve chefs en restaurants om nieuwe tafelgerei te ontwerpen en produceren.

Het assortiment omvat allerlei soorten gerechten, zoals borden, kommen, serveerschalen, koffie- en theekopjes, amusekommen en dekselkommen. Glazuurbereiken variëren van mat tot glanzend (in elke kleur). Verschillende soorten klei, porselein en kleuren zijn beschikbaar.

Deel dit artikel

Ook interessant