JBL Boombox wifi

Ontdek de kracht van Wi-Fi met de JBL Boombox 3 Wi-Fi en JBL Charge 5 Wi-Fi

JBL lanceert de JBL Boombox 3 Wi-Fi en JBL Charge 5 Wi-Fi, twee nieuwe draagbare luidsprekers die een verbeterde luisterervaring bieden met Wi-Fi-connectiviteit.

Met de mogelijkheid om muziek te streamen en je smartphone te blijven gebruiken, bieden deze luidsprekers een beter bereik en flexibiliteit. Daarnaast wordt met de self-tuning functie automatisch gedetecteerd in welke omgeving de gebruiker zich bevindt, zodat het geluid geoptimaliseerd wordt, of je nu binnen of buiten bent.

Met de ingebouwde AirPlay 2, Alexa MRM en Chromecast kun je via Wi-Fi eenvoudig verbinding maken en streamen vanaf je favoriete muziekdienst.

Batterijduur van 20 en 24 uur

De luidsprekers hebben een batterijduur van maximaal 20 uur op de JBL Charge 5 Wi-Fi en 24 uur op de JBL Boombox 3 Wi-Fi. Bovendien zijn ze water- en stofdicht en hebben ze een milieuvriendelijk ontwerp.

De JBL Boombox 3 Wi-Fi is ook de eerste draagbare JBL-luidspreker met Dolby Atmos, wat zorgt voor een meer ruimtelijke en meeslepende geluidservaring.

De JBL One-app biedt extra connectiviteit en functionaliteit, waarmee je de luidsprekers gemakkelijk kunt instellen naar jouw persoonlijke voorkeuren. De JBL Boombox 3 Wi-Fi en JBL Charge 5 Wi-Fi zijn vanaf half mei 2023 verkrijgbaar op JBL.nl.

Deel dit artikel

Ook interessant