The Kangeroo Hoodie van C’est Normal

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor de Coastal Collection van C’est Normal! Deze pre-summer capsule collectie introduceert enkele van hun bestverkochte klassiekers in nieuwe kleuren, geïnspireerd door een avontuurlijke trip naar de Stockholm Archipel aan de Zweedse kust.

Comfort en stijl in één

De Kangaroo Hoodie is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Elke laag van deze hoodie is op het water getest om ervoor te zorgen dat hij de drager warm en gezellig houdt tijdens de koelere zomeravonden. Deze hoodie is perfect om zowel overdag als ’s avonds te dragen, en biedt een ideale balans tussen comfort en stijl.

Design Kenmerken

  1. Ruime Pasvorm: Deze hoodie biedt een comfortabele, ruime pasvorm die bewegingsvrijheid garandeert.
  2. Minimalistische Kap: De kap is ontworpen zonder trekkoorden voor een strakke, moderne look.
  3. Subtiel Logo: Het logo is subtiel geplaatst aan de voorkant, onder de borst, voor een gestroomlijnde en elegante uitstraling.

Verkrijgbare Kleuren en Materiaal

De Coastal Kangaroo Hoodie komt in vier verfijnde kleuren:

  • Zwart
  • Pine
  • Chalk
  • Carbon Grey

Het logo is zwart op de chalk kleur en wit op de andere kleuren, wat zorgt voor een subtiele maar stijlvolle uitstraling. De hoodie beschikt ook over een handige kangoeroezak aan de voorkant, perfect voor het opwarmen van handen of het opbergen van kleine items.

“We make cool shit.” – Jon Olsson

Deze hoodie is vervaardigd uit een mix van 76% katoen en 24% polyester, wat zorgt voor een zacht en duurzaam materiaal dat lang meegaat. De combinatie van katoen en polyester biedt zowel comfort als functionaliteit, ideaal voor dagelijks gebruik.

Deel dit artikel

Ook interessant