Sonos Ace

Ontdek de Sonos Ace: De premium draadloze Koptelefoon van Sonos

Sonos, bekend om zijn hoogwaardige speakers en geluidssystemen, heeft nu de stap gezet naar de premium koptelefoonmarkt. De Sonos Ace is ontworpen om te concurreren met high-end modellen zoals de Apple AirPods Max en de Sony WH-1000XM5.

Strak en Functioneel Ontwerp

De Sonos Ace koptelefoon is een toonbeeld van minimalistische elegantie. Ze hebben een strak ontwerp met een subtiel Sonos-logo dat schittert onder licht, wat zorgt voor een premium uitstraling zonder overdreven op te vallen. De oorkussens en hoofdband zijn bekleed met traagschuim en veganistisch leer, wat uitzonderlijk comfort biedt voor lange luistersessies.

Uitgebreide Functies

De Sonos Ace zit boordevol geavanceerde functies. Met Bluetooth 5.4 en ondersteuning voor lossless audio via aptX Lossless en ALAC-codecs, biedt deze koptelefoon zowel draadloos als bekabeld de hoogste geluidskwaliteit. Een van de opvallende kenmerken is de TV Audio Swap-functie, waarmee je het geluid van je Sonos soundbar via de koptelefoon kunt beluisteren voor privéweergave​.

Een ander indrukwekkend aspect is de TrueCinema-kalibratie, een techniek die lijkt op Sonos’ TruePlay, die een meeslepende geluidsweergave biedt alsof je naar een volledig surround systeem luistert. Deze functie wordt later dit jaar uitgerold en belooft een revolutie te zijn in hoe we geluid ervaren​ (whathifi)​.

Lange Batterijduur en Bediening

De batterijduur van de Sonos Ace is indrukwekkend, met maximaal 30 uur gebruik bij ingeschakelde actieve ruisonderdrukking (ANC). De koptelefoon maakt gebruik van fysieke knoppen voor bediening, wat betrouwbaarder is dan capacitieve aanraakbedieningen. Bovendien pauzeert de muziek automatisch wanneer je de koptelefoon afzet en hervat deze wanneer je hem weer opzet, wat bijdraagt aan een naadloze luisterervaring​.

Deel dit artikel

Ook interessant