Arc-teryx Kadin Hoody

Arc’teryx Kadin Hoody

De Arc’teryx Kadin Hoody is een veelzijdige en functionele buitenjas die is ontworpen voor outdoor activiteiten in de bergen. Het is winddicht, waterafstotend en zeer ademend, waardoor het een perfecte keuze is voor buitensporters die op zoek zijn naar comfort en bescherming tegen weersomstandigheden.

De Kadin Hoody is een mountain softshell en biedt daarmee de perfecte balans tussen bescherming en ademend vermogen. Het materiaal is speciaal ontworpen om te presteren tijdens intensieve activiteiten in de bergen en is daardoor zeer geschikt voor skiën, snowboarden, wandelen en andere buitensporten.

De Kadin Hoody is een vervanging van de Kadin Softshell Jacket en heeft daarmee dezelfde uitstekende eigenschappen. Het nieuwe ontwerp omvat een capuchon voor extra bescherming en een betere pasvorm. Hierdoor is de Kadin Hoody nog meer geschikt voor verschillende buitensporten en weersomstandigheden. De Kadin komt in twee kleuren.

Arc’teryx sinds 1989

Arc’teryx is een merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige en duurzame buitensportkleding en uitrusting. Het bedrijf is opgericht in 1989 en is gevestigd in Vancouver, Canada. Het richt zich op bergbeklimmen, skiën, snowboarden, hiking en andere buitensporten. Arc’teryx staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën, zoals waterdichte stoffen, stevige naden en comfortabele pasvormen. Het merk is geliefd onder outdoor avonturiers en professionals vanwege de combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stijl.

Deel dit artikel

Ook interessant