Nio EL7

NIO EL7 gearriveerd in Nederland

Nederland is het eerste land in Europa waar de slimme, elektrische SUV de weg op gaat. De NIO EL7 combineert zijn sportieve en aerodynamische karakter met de gewilde eigenschappen van een SUV. Dit uit zich niet alleen in een enorme ruimte voor de inzittenden, maar ook in een royale bagageruimte met een maximumvolume van 658 liter, ideaal voor uitstapjes of vakanties.

NIO is een Chinese automerk dat zich richt op de productie en verkoop van slimme en krachtige elektrische auto’s. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. NIO biedt verschillende modellen aan, waaronder SUV’s en elektrische raceauto’s.

De 4.912 mm lange SUV heeft een Dual-Motor Smart AWD aandrijflijn met voor een 180 kW permanente magneetmotor en achter een 300 kW inductiemotor voor een gecombineerd vermogen van 480 kW (653pk) en een maximumkoppel van 850Nm. De NIO EL7 heeft een bereik van maximaal 513 km (WLTP met 100kWh-accupakket en 20” velgen). Met deze zeer krachtige aandrijflijn is de EL7 in staat om indrukwekkende prestaties te leveren. In sport+ modus kan de grote SUV van 0 naar 100 km/u accelereren in 3,9 seconden. 

NIO Subscription abonnement

De NIO EL7 kan worden gereden via het zorgeloze NIO Subscription abonnement waarin onder meer onderhoud, reparatie, verzekering, afschrijving én winterbanden zijn meegenomen. NIO biedt naast zakelijke leasing verschillende abonnementsvormen aan, waaronder het maandelijks opzegbare NIO Flex Subscription voor nóg meer gemak en flexibiliteit. In combinatie met NIO Subscription kan de user altijd gebruik maken van de batterijwisseltechniek. 

Deel dit artikel

Ook interessant