Mokumono Polder: de lichtgewicht e-bike geproduceerd met robots

Mokumono is een Nederlands fietsenmerk dat bekend staat om zijn innovatieve productiemethode. Deze productiemethode is geïnspireerd op de auto-industrie en maakt gebruik van robots om de frames van de fietsen te lassen. Dit resulteert in naadloze, sterke en lichtgewicht stadsfietsen die met veel aandacht voor detail zijn ontworpen.

Mokumono Polder

De Mokumono Polder is een van de populairste fietsen van het merk en is beschikbaar in verschillende kleuren en batterijen. Het frame van de Polder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een strak en modern ontwerp. De fiets is uitgerust met hoogwaardige componenten zoals Shimano-versnellingen en hydraulische schijfremmen.

De fiets weegt slechts 21 kg, heeft een actieradius van 80 km en is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

Krachtig, stil en betrouwbaar

De compacte achternaafmotor met geïntegreerde koppelsensor maakt schakelen overbodig. Je Polder past automatisch de ondersteuning aan de rijomstandigheden aan zonder dat je erover hoeft na te denken. Dit zorgt voor een comfortabele en moeiteloze rijervaring, zelfs op heuvelachtig terrein.

Het merk gebruikt alleen materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan en recyclebaar zijn. Ook worden de fietsen lokaal geproduceerd, wat de uitstoot van CO2 vermindert.

Deel dit artikel

Ook interessant