SR-X 6

Elektrische Zero SR-X motorfiets is een combinatie van een streetfighter en een circuitmotor

Zero Motorcycles en HUGE Design presenteren de Zero SR-X. Deze volledig op maat ontworpen heruitvinding van de Zero SR/S is de laatste aanvulling op het ontwikkelingsprogramma Design the Future van Zero Motorcycles. Dat programma brengt de meest talentvolle ontwerpers en ingenieurs in de industrie samen om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met elektrische motorfietsen.

De SR-X is een samenwerking met HUGE Design, waarbij Bill Webb een sleutelrol speelde voor Zero’s visie op de toekomst. Webb creëerde eerder al het ontwerp van de populaire Zero FXE. De SR-X is het nieuwste voorbeeld van zowel zijn visionaire ontwerp als de toewijding van Zero aan innovatie.

Aangedreven door Zero’s geavanceerde ZF75-10 elektromotor en de nieuwste ZF17.3 lithium-ionbatterij, vertegenwoordigt de SR-X een moedige visie voor de toekomst van het motorrijden. Een passie voor ontwerp en technologie zit in het DNA van Zero Motorcycles, en de SR-X is de perfecte weergave van deze passie. Het bedrijf kan dan ook niet wachten om te zien hoe deze conceptmotor de toekomst van de industrie zal inspireren en de grenzen van wat mogelijk is blijft verleggen.

Deel dit artikel

Ook interessant