JMGO N1 Ultra

Kickstart: de JMGO N1 Ultra projecteert jouw films in 4K

Is de projector de toekomst van de woonkamer? Steeds vaker zie je dat technologiemerken met verschillende innovatieve projectors op de markt komen. De kwaliteit wordt steeds beter. De N1 Ultra van JMGO is een nieuw project op Kickstarter. De “4K Triple Color Laser Gimbal Projector” zorgt voor een gedetailleerde kijkervaring vanuit elke hoek van de kamer.

Triple Color

De JMGO N1 Ultra projecteert 4K met 4000 ANSI Lumens en gebruikt een Triple Color laser technologie, wat betekent dat het beeld helderder en levendiger is dan bij conventionele projectoren. Dit zorgt voor een realistischere en meeslependere kijkervaring.

Verder heeft de projector heeft een uniek gimbal-ontwerp, wat betekent dat de projector in elke hoek kan worden gekanteld en gedraaid. Dit betekent dat je de projector gemakkelijk kunt aanpassen aan de grootte en vorm van je kamer, zodat je altijd de beste kijkervaring hebt, of hij nu op een standaard staat of hangend aan het plafond.

De projector wordt tevens geleverd met een reeks slimme functies, waaronder spraakbesturing en draadloze connectiviteit. Hiermee kun je de projector bedienen met je stem en hem draadloos verbinden met je smartphone of tablet.

Deel dit artikel

Ook interessant