Zeekr 001

Ontdek de ZEEKR 001: Luxe Elektrische Shooting Brake komt naar Europa

De ZEEKR 001, een staaltje van elektrische luxe, maakte onlangs zijn debuut op Nederlandse bodem tijdens de eerste reeks testritten bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Met een volgeboekte agenda waren de proefritten een doorslaand succes. Ook op het prestigieuze Wheels at the Palace (Concours d’Elegance) op Paleis Soestdijk, eerder deze maand, kon de belangstelling van de bezoekers voor dit model niet op.

Een Pionier in Elektrische Mobiliteit

ZEEKR, een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van elektrische mobiliteitstechnologie, betreedt de Europese markt met verve. Met het hoofdkantoor en de flagship store in Amsterdam is de locatie in Huis ter Heide (Zeist) bestemd als het kloppend hart voor service, proefritten en afleveringen. “Zeist is gekozen vanwege de centrale ligging. Het is essentieel dat ZEEKR eigenaren snel en gemakkelijk toegang hebben tot service en onderhoud voor hun auto’s,” verduidelijkt Bras, woordvoerder van ZEEKR.

Bovendien lanceert ZEEKR binnenkort een mobiele servicedienst en zal een erkende servicepartner met vestigingen door het hele land zich aansluiten. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Verleid door de ZEEKR X

Nederland behoort tot de eerste twee Europese landen waar de verbluffende ZEEKR 001 verkrijgbaar zal zijn. Maar dat is niet alles wat ZEEKR in petto heeft. Later dit jaar introduceert het merk ook de ZEEKR X, een urban compact luxury SUV, op de Europese markt. De eerste testritten voor de ZEEKR X zijn gepland voor begin oktober.

Het Chinese Succesverhaal

De triomftocht van ZEEKR begon in China. In oktober 2021 werden de eerste ZEEKR 001-modellen afgeleverd, gevolgd door de ZEEKR 009 MPV in januari 2023. Eind maart 2023 had ZEEKR al meer dan 93.000 auto’s afgeleverd, wat getuigt van het vertrouwen dat consumenten wereldwijd hebben in dit baanbrekende merk.

Ben jij klaar om de toekomst van elektrisch rijden te omarmen? Ontdek de ZEEKR 001 en de opwindende ZEEKR X binnenkort bij onze flagship store in Amsterdam en het servicecentrum in Huis ter Heide (Zeist). Welkom bij de revolutie van elektrische mobiliteit!

Deel dit artikel

Ook interessant