LG draadloos OLED 97 inch

LG lanceert ’s werelds eerste draadloze 97-inch OLED TV

LG Electronics heeft een baanbrekende stap gezet in home entertainment met de introductie van de allereerste draadloze OLED TV ter wereld: de indrukwekkende 97-inch LG SIGNATURE OLED M (ongeveer 245 centimeter diagonaal).

De LG 97M3 is het resultaat van een tienjarige evolutie van OLED-innovatie en ontwerpexpertise, en versterkt de positie van LG in het ultragrote premium TV-segment. Met ’s werelds grootste 97-inch OLED-scherm en de innovatieve Zero Connect Box, die realtime video- en audiotransmissie op 4K 120Hz levert, vestigt LG een nieuwe standaard voor televisietechnologie.

Vrij van kabels en volledig draadloos

Wat deze TV zo bijzonder maakt, is dat hij niet alleen vrij is van storende kabels, maar ook volledig draadloos is. Dankzij LG’s geavanceerde draadloze AV-transmissieoplossing kunnen gebruikers moeiteloos verbinding maken met diverse apparaten zoals spelconsoles en set-top boxes, zonder zich zorgen te hoeven maken over kabelrommel. Met de Zero Connect-technologie kunnen alle lelijke kabels en apparaten discreet op afstand worden geplaatst, waardoor een opgeruimde en elegante kijkervaring ontstaat.

Deze nieuwe TV markeert een baanbrekende stap in de evolutie van televisies. De Zero Connect Box biedt een scala aan connectiviteitsopties, zoals HDMI 2.1, USB, RF, LAN en Bluetooth, waardoor het eenvoudig is om verschillende apparaten aan te sluiten, van gameconsoles tot set-top boxes. Om een naadloze overdracht van beeld en geluid te waarborgen, optimaliseert de box de transmissieroute en beschikt hij over een aanpasbare, onzichtbaar geïntegreerde ontvanger.

Met een draadloze AV-transmissiecapaciteit die tot 3 keer sneller is dan de bestaande Wi-Fi 6E standaard, zorgt de technologie van LG voor de vlekkeloze overdracht van grote hoeveelheden gegevens. Niet minder indrukwekkend is dat de Zero Connect-technologie Dolby Vision en Dolby Atmos ondersteunt.

Bovendien straalt de LG SIGNATURE OLED M in het ultramoderne LG Gallery Design, dat een naadloze, vlakke wandmontage mogelijk maakt. Hierdoor kunnen gebruikers hun ruimte op hun eigen manier inrichten, zonder dat een kast of tafel direct naast de TV nodig is.

In de nabije toekomst zal de 97-inch LG SIGNATURE OLED M worden vergezeld door 83- en 77-inch OLED evo M-modellen.

Deel dit artikel

Ook interessant