VanMoof S5 Dark Gray

De VanMoof S5 is klaar om te rijden in Dark Gray

De VanMoof S5 is een innovatieve elektrische fiets die ontworpen is voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een snelle, betrouwbare en stijlvolle manier om door de stad te reizen. En nu is de S5 beschikbaar in een nieuwe, stijlvolle kleur: Dark Gray.

Kenmerken van de VanMoof S5: De VanMoof S5 is een elektrische fiets die is ontworpen voor het stadsleven. De fiets heeft een krachtige motor die ondersteuning biedt tot 25 km/u, wat betekent dat u snel en gemakkelijk door de stad kunt fietsen. De batterij heeft een bereik van maximaal 150 km, waardoor u lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen over de levensduur van de batterij. De VanMoof S5 heeft ook een automatische versnellingsbak en een geïntegreerd touchscreen display, waarmee u eenvoudig de ondersteuningsniveaus kunt aanpassen en uw fiets kunt vergrendelen.

Design

De VanMoof S5 heeft een uniek en opvallend design. De fiets heeft een slank en modern frame met een geïntegreerd slot dat zich automatisch vergrendelt wanneer u de fiets verlaat. De verlichting is ook volledig geïntegreerd in het frame, waardoor de fiets er nog strakker uitziet. En nu is de S5 beschikbaar in een nieuwe kleur: Dark Gray. Deze kleur is stijlvol en past perfect bij het moderne design van de fiets.

De VanMoof S5 heeft ook een reeks geavanceerde technologieën. Zo heeft de fiets een anti-diefstal functie die ervoor zorgt dat de fiets niet gestart kan worden zonder de bijbehorende app. De app biedt ook real-time tracking van uw fiets, zodat u altijd weet waar uw fiets is. En als u toch uw fiets verliest, biedt VanMoof een anti-diefstal garantie.

Het oude model van VanMoof, de S3 is nu te bestellen met flinke korting.

Deel dit artikel

Ook interessant