Artin Mesh Trainer

Artin Athletics Mesh Trainer: De perfecte fitnessschoen uit Nederland

Sportschoenen hebben de grootste invloed op je fitnesstraining en daarom is het van belang dat je de juiste schoen kiest die bij jouw persoonlijke training past. Het Nederlandse sportschoenenmerk Artin Athletics heeft een achtergrond in orthopedische schoenen en wilt de perfecte fitnessschoen neerzetten.

“Artin Athletics is een schoenenmerk opgericht met als missie om de perfecte fitnessschoen te creëren. Het merk is ontwikkeld door schoentechnici en fitnessliefhebbers.”

De buitenzool van de Mesh Trainer speelt een cruciale rol in het bevorderen van jouw prestaties in de gym. Met slechts 4 mm hoogteverschil tussen hiel en teen biedt de platte buitenzool een stabiele basis voor al je oefeningen.

De EVA buitenzool is extra breed gevormd, wat zorgt voor maximale ondersteuning, griep en demping tijdens allerlei soorten oefeningen. Hierdoor is de schoen goed geschikt voor zowel fitnessoefeningen als cardio-workouts. Je kunt vol vertrouwen bewegen, wetende dat je voeten goed worden ondersteund en beschermd.

Het gebruik van mesh/canvas-materiaal maakt de Artin Mesh Trainer superlicht van gewicht

Ruimte voor de tenen

De Mesh Trainer heeft een extra grote teenruimte, waardoor je tenen voldoende ruimte hebben om zich te spreiden tijdens zware gewichtheffende oefeningen. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar ook de stabiliteit tijdens je liftsessies, waardoor je een stevige basis hebt om op te staan en betere prestaties kunt leveren.

De Artin Mesh Trainer is voorzien van een verwijderbare inlegzool. Dit biedt de mogelijkheid om een aangepaste inlegzool te plaatsen als dat nodig is. Hierdoor kun je de schoen aanpassen aan je eigen specifieke behoeften.

Deel dit artikel

Ook interessant