SOUNDBOKS 4: Met deze eindbaas van een Bluetooth speaker maak jij je eigen festival

De SOUNDBOKS 4 is hier en zet een nieuwe standaard voor draagbare Bluetooth-speakers. Als je op zoek bent naar een speaker die niet alleen krachtig en draagbaar is, maar ook een ongeëvenaarde geluidskwaliteit biedt, dan is de SOUNDBOKS 4 precies wat je nodig hebt.

Geluidskracht en kwaliteit

De SOUNDBOKS 4 biedt een indrukwekkend geluidsvermogen van 126 dB, wat betekent dat je moeiteloos een groot feest kunt aandrijven of een buitenruimte kunt vullen met kristalhelder geluid. Dankzij de geavanceerde geluidstechnologie levert deze speaker diepe bassen, heldere middentonen en scherpe hoge tonen. Of je nu geniet van rustige achtergrondmuziek of het volume opendraait voor een knallend feest, de geluidskwaliteit blijft consistent uitstekend.

Draagbaar en robuust ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van de SOUNDBOKS 4 is de draagbaarheid. Ondanks zijn indrukwekkende vermogen is deze speaker verrassend draagbaar en perfect voor onderweg. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de speaker bestand is tegen de meest ruige omstandigheden. Of je nu naar het strand, een park of een festival gaat, de SOUNDBOKS 4 is klaar voor elk avontuur.

Verbluffende batterijduur

Geen zorgen meer over een lege batterij tijdens je feest. De SOUNDBOKS 4 wordt geleverd met een verwisselbare batterij die tot wel 40 uur afspeeltijd biedt. En als de batterij toch leegraakt, kun je deze eenvoudig vervangen met een reservebatterij om de muziek zonder onderbrekingen door te laten gaan.

Dankzij de geavanceerde Bluetooth 5.0-technologie kun je moeiteloos verbinding maken met je apparaten. De SOUNDBOKS 4 biedt ook TeamUP draadloze verbinding, waarmee je meerdere SOUNDBOKS-speakers kunt koppelen voor een nog krachtiger geluidssysteem. Dit maakt het perfect voor grote evenementen en feesten waar je een uitgebreid geluidsnetwerk wilt creëren.

Deel dit artikel

Ook interessant