VanMoof S3

We nemen afscheid van de VanMoof S3 – flinke korting op de laatste exemplaren

VanMoof is een van de toonaangevende merken op het gebied van slimme stadsfietsen. Inmiddels heeft de S5 het stuur overgenomen van de S3 en dat betekent dat de S3 uit de schappen wordt gehaald. Dé kans om deze fiets met €500 korting op de kop te tikken.

Deze fiets is speciaal ontworpen voor de veeleisende stadsrijder en biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

VanMoof S3

De VanMoof S3 is uitgerust met een krachtige en stille Bosch-motor die de rijder ondersteunt bij het fietsen, waardoor hij of zij gemakkelijker door de stad kan bewegen. Het schakelen gebeurt automatisch, waardoor de fietser altijd de ideale versnelling heeft, zonder dat hij of zij hoeft te schakelen. Daarnaast heeft de fiets een ingebouwde verlichting die altijd aanstaat, zodat de fietser zichtbaar is voor andere verkeersdeelnemers.

Wat het comfort betreft, biedt de VanMoof S3 een comfortabele zithouding, zowel tijdens korte als langere fietstochten. De verstelbare stuurpen en het zachte zadel maken het gemakkelijker om de ideale houding te vinden. Daarnaast is de fiets voorzien van dempers, waardoor oneffenheden in de weg beter worden opgevangen.

Het ontwerp van de VanMoof S3 is elegant en moderne, en past perfect bij de stijlvolle en veeleisende stadsrijder. De fiets is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een slank en aerodynamisch profiel. Bovendien is het frame en andere onderdelen van de fiets speciaal ontworpen om lichtgewicht en sterk te zijn, zodat de fiets makkelijk te dragen is en lang meegaat.

De VanMoof S3 is een slimme fiets die is uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo beschikt de fiets over een ingebouwde fietstracker, zodat de fietser zijn fiets altijd in de gaten kan houden, en over een ingebouwde slot, waardoor de fiets altijd beveiligd is tegen diefstal.

Deel dit artikel

Ook interessant