New Range Rover Velar

De Range Rover Velar is vernieuwd

De Range Rover Velar werd geïntroduceerd in 2017 en is bedoeld als een tussenmodel tussen de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport. Vandaag is de vernieuwde Range Rover Velar te bestellen.

De nieuwe Range Rover Velar is voorzien van een nieuwe grille, terwijl de meest gewilde luxe SUV ter wereld nog steeds wordt gekenmerkt door zijn karakteristieke zwevende dak, ononderbroken taillelijn en verzonken portiergrepen. Nieuwe, superslanke Pixel LED-koplampen hebben een technische, juweelachtige uitstraling en bieden optimaal zicht. Het uiterlijk is verder verfraaid met een nieuwe onderbumper achter en donkere accenten. 

Met een volledig elektrische actieradius tot 64 km biedt de plug-in electric hybrid een efficiënt en moeiteloos rijgedrag. De accu kan met een DC-snellader in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

De Velar biedt een indrukwekkende combinatie van elegantie en terreinprestaties, met een stijlvolle carrosserie en geraffineerde interieurdetails. Het model beschikt over een verhoogde bodemvrijheid, een beproefde vierwielaandrijving en een selectie van terreinmodi die zijn afgestemd op specifieke omstandigheden, waaronder modi voor sneeuw, modder en rotsachtig terrein.

Deel dit artikel

Ook interessant