Twins Elite True Wireless oordopjes van Fresh 'N Rebel

Ervaar persoonlijk geluid met Fresh ‘N Rebel’s Twins Elite True Wireless Oordopjes

Fresh ‘N Rebel, het Rotterdamse merk dat bekend staat om hun stijlvolle en functionele mobiele accessoires, heeft onlangs hun nieuwste toevoeging aan hun True Wireless oordopjes serie gelanceerd: de Twins Elite. Deze oordopjes zijn een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en technologie.

De nieuwe functie Personal Sound

Een van de opvallende kenmerken van de Twins Elite is de Personal Sound functie. Audiodo, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in geluidstechnologie, heeft deze functie ontwikkeld. Personal Sound past het geluid specifiek aan op jouw unieke gehoor. Dit zorgt voor een luisterervaring die op maat gemaakt is voor jouw oren. Door middel van de Fresh ’n Rebel – Personal Sound app van Audiodo kun je je gehoor testen op alle frequenties en het geluidsprofiel aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Met de intuïtieve equalizer in de app kun je het geluid nog verder afstemmen. Dit betekent dat je optimaal van je favoriete muziek kunt genieten.

Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling

Daarnaast bieden de Twins Elite een Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) functie. Deze functie combineert ‘feedforward’ en ‘feedback’ ANC en past zich automatisch aan aan je omgeving om het beste ruisonderdrukkingsniveau te bieden. De ANC-functie is ideaal voor mensen die van hun muziek willen genieten zonder gestoord te worden door achtergrondgeluiden.

De Twins Elite hebben ook drie microfoons, waarvan er twee gebruikt worden voor Active Noise Cancelling en een voor Environmental Noise Cancelling (ENC). Dit betekent dat omgevingsgeluiden worden verminderd en dat de persoon aan de andere kant van de lijn je helder en ruisvrij kan horen tijdens telefoongesprekken.

Verbind twee apparaten tegelijk

De oordopjes hebben klikbare knoppen die zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele bediening. De Twins Elite ondersteunen multipoint Bluetooth, wat betekent dat je twee apparaten tegelijk kunt verbinden. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om naar muziek op je laptop te luisteren terwijl je nog steeds verbonden bent met je telefoon.

De Twins Elite bieden ook een lange batterijduur. Met negen uur speeltijd per lading en in totaal 29 uur speeltijd, hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van je oordopjes. Na slechts 15 minuten snelladen, zijn de oordopjes klaar voor vier uur speeltijd.

De oordopjes zijn verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren: Storm Grey, Silky Sand, Dive Blue en Deep Mauve. De zachte siliconen oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm in je oren. Bovendien zijn de oordopjes IPX4 spatwaterdicht en ondersteunen ze draadloos opladen.

Deel dit artikel

Ook interessant