MoGo 2 Pro

Xgimi lanceert draagbare projector Mogo 2 en Mogo 2 Pro

De nieuwe draagbare MoGo 2 Pro projector van XGIMI biedt een hoge helderheid en resolutie en is perfect voor filmliefhebbers en gamers die onderweg willen genieten van hun favoriete films of series.

Met een helderheid van 400 ISO Lumen en een resolutie van 1920 × 1080 pixels, biedt de MoGo 2 Pro scherpe, heldere beelden met levendige kleuren. De MoGo 2 heeft een resolutie van 1280 × 720 pixels. De nieuwe 2-serie levert een meeslepende audio-ervaring dankzij de krachtige geluidsweergave van twee luidsprekerunits van 8W.

Draagbare projector

Wat de draagbaarheid betreft, de MoGo 2 Pro weegt slechts 1,1 kg en is klein genoeg om in je tas te passen. Met de ingebouwde batterij kun je tot wel 4 uur lang content afspelen zonder dat je de projector op een stopcontact hoeft aan te sluiten.

Een ander voordeel van de MoGo 2 Pro is de ingebouwde Android TV-interface. Hierdoor heb je toegang tot talloze apps en games, en kun je gemakkelijk je favoriete content streamen. Bovendien heeft de projector ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met andere apparaten.

Deel dit artikel

Ook interessant