ProPilot X Kermit Edition

Oris ProPilot X Kermit Edition

De Oris ProPilot X Kermit Edition combineert de beste materialen en technologieën om een uniek uurwerk te creëren dat de aandacht trekt van elke horlogeliefhebber.

Oris en Kermit de Kikker van The Muppets hebben de handen ineen geslagen om een beetje plezier toe te voegen aan ons leven met de introductie van de Oris ProPilot X Kermit Edition. Het doel van deze speciale editie is om ons eraan te herinneren het leven niet te serieus te nemen en om te genieten van de kleine dingen.

Kermit Day

Oris en Kermit hebben “Kermit Day” in het leven geroepen, elke eerste dag van de maand. Op deze dag verschijnt Kermit op de wijzerplaat van de ProPilot X Kermit Edition als een herinnering om ons te laten lachen en ons te laten genieten van de dag.

De groene wijzerplaat van de ProPilot X Kermit Edition is niet alleen een eerbetoon aan Kermit de Kikker, maar heeft ook een diepere betekenis. Het is bedoeld om ons eraan te herinneren om te genieten van het leven en om niet te veel te stressen. De wijzerplaat is versierd met de kenmerkende kleur groen van Kermit en is voorzien van de slogan “Find the Joy” als een oproep om de kleine dingen in het leven te waarderen en te genieten van de momenten die ons gelukkig maken.

Calibre 400 uurwerk

Naast het unieke ontwerp heeft de ProPilot X Kermit Edition ook een innovatief uurwerk. Het horloge is uitgerust met het Oris Calibre 400, een in-house automatisch uurwerk dat Oris zes jaar heeft ontwikkeld. Dit uurwerk belooft anti-magnetisme, een gangreserve van vijf dagen en een garantie van tien jaar.

Deel dit artikel

Ook interessant