New Range Rover Sport SV

De New Range Rover Sport SV heeft een Twin Turbo V8 die voor 635 pk zorgt

Het beste van sportieve luxe en innovatieve high-performance technologie komen samen in de New Range Rover Sport SV. Dit performance-topmodel biedt een indrukwekkend exterieurdesign en een exclusief SV-interieur. Met ongekende kracht en topprestaties is dit de krachtigste Range Rover ooit, uitgerust met een 467 kW (635 pk) sterke Twin Turbo V8 motor met mild hybrid-technologie. Met een topsnelheid van 290 km/h en een acceleratietijd van 0-100 km/h in slechts 3,8 seconden, levert deze SUV een ongeëvenaarde rijervaring.

Innovatie

De New Range Rover Sport SV introduceert baanbrekende primeurs voor het Range Rover-merk. Het beschikt over ’s werelds eerste hydraulisch verbonden 6D Dynamics wielophanging in combinatie met dynamische luchtvering, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit naar nieuwe hoogten worden gebracht. Daarnaast is het de eerste Range Rover met 23-inch Carbon Fibre velgen, die niet alleen een verbluffende uitstraling hebben, maar ook bijdragen aan de prestaties van de auto. Het Brembo Carbon Ceramic Matrix-remsysteem, ook voor het eerst toegepast in een Range Rover, zorgt voor een uitstekende remkracht en vertrouwenwekkende remprestaties.

Opwindende updates

Naast de New Range Rover Sport SV, zijn er ook opwindende updates voor de gehele Range Rover Sport-familie in 2024. Er zullen nieuwe plug-in hybride modellen worden geïntroduceerd, met vermogens variërend van 338 kW (460 pk) tot 404 kW (550 pk). Deze hybride varianten combineren op efficiënte wijze elektrische aandrijving met krachtige prestaties, waardoor bestuurders kunnen genieten van zowel duurzaamheid als rijplezier. Bovendien wordt de nieuwste Pivi Pro4 infotainmentsysteem geïntroduceerd, waardoor connectiviteit en gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau worden getild.

Deel dit artikel

Ook interessant