soia

Beleef het EK Voetbal met Vrienden bij stadsstrand SOIA in Utrecht!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en dat betekent dat de spanning stijgt! Wil je de eerste wedstrijden van Nederland samen met je vrienden op een unieke locatie bekijken? Kom dan naar Strand Oog in Al in Utrecht. Hier beleef je de wedstrijden op groot scherm, met een heerlijk biertje en een smakelijke burger in de hand.

Wedstrijdschema Nederland

Zondag 16 juni 2024 (Hamburg) om 15.00 uur: Polen – Nederland
Vrijdag 21 juni 2024 (Leipzig) om 21.00 uur: Nederland – Frankrijk
Dinsdag 25 juni 2024 (Berlijn) om 18.00 uur: Nederland – Oostenrijk

Waarom naar SOIA?

Bij SOIA hangt er tijdens het EK een geweldige sfeer. Je kunt op maar liefst vier grote schermen genieten van alle actie, zodat je geen moment hoeft te missen. Voor slechts €5,- reserveer je je plek én krijg je je eerste drankje (bier, wijn of frisdrank) erbij.

En omdat we weten dat voetbal kijken hongerig maakt, hebben we iets speciaals voor je op 16 en 25 juni: voor €20,- krijg je niet alleen een plekje en je eerste drankje, maar ook een heerlijke burger met friet. Een perfecte combinatie voor een fantastische voetbalervaring.

Trommel je vrienden op en scoor je tickets!

Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op, regel je tickets en beleef het EK bij SOIA. Let op, de plekken zijn beperkt dus wacht niet te lang. Mis geen moment van de actie en juich samen met iedereen voor het Nederlands elftal.

Deel dit artikel

Ook interessant