SOIA

SOIA: Strand Oog in Al is dé zomerse hotspot van Utrecht

Iedereen die in Utrecht woont kent de plek, Strand Oog in Al, ook wel SOIA genoemd. Het is een unieke plek waar je vooral in de zomer terecht kunt voor verschillende leuke evenementen en feesten.

SOIA is een stadsstrand in Oog in Al in Utrecht en ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Je kunt er onder andere terecht om lekker te eten en te drinken of als je een feestje wilt pakken. Zo organiseert SOIA het festival Fest op Koningsdag maar ook een aantal andere leuke festivals zoals Fluff Disco en In Het Zand, omdat de locatie niet heel groot is zijn de kaarten vaak erg snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij. De locatie maakt SOIA een unieke plek om een feestje te vieren.

Als er niet gepland staat kan je ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. Een heerlijk kopje koffie in de ochtend met de voeten in het zand of toch een speciaalbiertje bij de ondergaande zon, bij SOIA kan het. Maar je kunt ook genieten van een borrelplank of een volwaardig diner onder het concept “shared-dining”. Kortom, reden genoeg om eens een kijkje te nemen.

Deel dit artikel

Ook interessant