Bullitt Satellite

Geen bereik? Bullitt Satellite Connect gebruikt satelliet voor berichten voor €4,99 p/m

Bullitt Satellite Connect noemt zichzelf ’s werelds meest geavanceerde satellietmessaging-smartphone platform. Op de CES in Las Vegas heeft de Britse fabrikant van innovatieve smartphones de tweerichtings satelliet-berichtendienst Bullitt Satellite Connect gepresenteerd.

De satelliet-berichtendienst zal ervoor zorgen dat als je geen bereik hebt met je provider, je altijd berichten kan blijven sturen. Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld noodsituaties, net zoals we eerder zagen bij de iPhone Apple 14.

Bullitt Satellite Connect is gemaakt voor iedereen die wel eens te maken heeft met de frustraties van geen of slecht mobiel bereik

Motorola en Bullitt

De volgende Motorola Defy smartphone zal de eerste smartphone zijn die de nieuwe satellietdienst gaat ondersteunen, dat bevestigen beide partijen.

Bullitt Satellite

Bullitt heeft eigen software ontwikkeld die tekstberichten via satelliet kan sturen met een simpel te gebruiken OTT (over the top) applicatie: Bullitt Satellite Messenger.

De kosten voor de berichten vallen onder het abonnement voor de satellietdienst, zonder extra kosten voor de ontvanger. SOS-assistentie is het eerste jaar gratis, daarna zijn er abonnementsdiensten mogelijk vanaf slechts €4,99 per maand.

Meer informatie of wil je op de hoogte blijven? Neem dan eens een kijkje op de website van Bullitt.

Deel dit artikel

Ook interessant