Red Bull Simulator

Red Bull Racing Simulator – Championship Edition

Deze simulator is ontworpen om de meest realistische race-ervaring te bieden die je kunt krijgen zonder echt in een raceauto te stappen.

De Red Bull Simulator – Championship Edition is een professionele simulator die is ontworpen door Red Bull Racing om de gebruiker de beste race-ervaring te bieden.

Realistisch gevoel van racen

De simulator heeft een gebogen scherm van 180 graden, dat een realistisch gevoel geeft en de gebruiker het gevoel geeft dat hij of zij echt op het circuit rijdt. Het scherm heeft een resolutie van 5760 x 1080 pixels en ondersteunt zowel VR als 3D-beelden. Het geluidssysteem van de simulator is ook geavanceerd, met 5.1 surround sound voor een meeslepende ervaring.

De simulator is gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen om de gebruiker de best mogelijke ervaring te bieden. De cockpit is gemaakt van hoogwaardige materialen en de stoel is volledig verstelbaar om de gebruiker de perfecte zitpositie te geven. De pedalen en het stuurwiel zijn ook van topkwaliteit en bieden een authentieke race-ervaring.

De simulator wordt geleverd met een breed scala aan racetracks en auto’s om uit te kiezen, waaronder enkele van de meest populaire en uitdagende tracks ter wereld. De gebruiker kan ook kiezen uit een verscheidenheid aan raceauto’s, waaronder Formule 1-auto’s, GT-auto’s en nog veel meer.

De simulator is ook geschikt voor trainingen. Veel professionele racers gebruiken simulatoren om te oefenen en zich voor te bereiden op races. Met de Red Bull Simulator Championship Edition kunnen racers hun vaardigheden op een realistische manier verbeteren zonder dat ze zich op het circuit hoeven te begeven.

Deel dit artikel

Ook interessant