Redmi Buds 3

Review: Xiaomi Redmi Buds 3 – een betaalbare manier om je muziek naar een hoger niveau te tillen!

Als muziekliefhebbers in hart en nieren hebben we ons gestort op de Redmi Buds 3 van Xiaomi en we zijn aangenaam verrast door deze draadloze oortjes. We hebben ze op verschillende manieren getest, zoals tijdens het sporten (hardlopen/fietsen/kettlebell oefeningen) maar ook tijdens onze dagelijkse activiteiten. We kunnen je verzekeren dat deze oortjes niet teleurstellen.

Het ontwerp van de Redmi Buds 3 is niet alleen mooi, maar ze zitten ook nog eens als gegoten in je oren. Het opladen gaat vlotjes en we konden ze de hele dag gebruiken zonder een lege batterij. De geluidskwaliteit is ook erg goed en we kregen dat diepe basgeluid waar we op hoopten.

Perfect voor sportactiviteiten

Als je op zoek bent naar oortjes voor sportactiviteiten, zijn de Redmi Buds 3 een geweldige keuze. Ze zijn licht van gewicht en passen perfect in je zak of sporttas. We hebben ze tijdens het hardlopen getest en ze zijn niet uit onze oren gevallen, zelfs niet toen we bezig waren met de laatste sprint. En het feit dat ze zweetbestendig zijn, maakt ze perfect voor die intensieve workouts.

De touchbediening is gemakkelijk te gebruiken en werkt super intuïtief. We konden onze muziek bedienen en telefoongesprekken opnemen zonder onze telefoon uit onze zak te halen. En als we ze uit wilden doen om met iemand te praten, werden ze automatisch gepauzeerd dankzij de handige ingebouwde sensoren.

Ruisonderdrukking

De oortjes beschikken over geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie. Deze technologie filtert omgevingsgeluiden weg, zodat je je volledig kan focussen op je muziek of telefoongesprekken. Dit was vooral handig tijdens het reizen met het openbaar vervoer.

Al met al zijn we onder de indruk van de Redmi Buds 3. Ze zijn betaalbaar, presteren boven verwachting en hebben ook nog eens een stijlvol ontwerp. Als je op zoek bent naar draadloze oortjes die geweldig klinken en ideaal zijn voor sportieve activiteiten, dan zijn deze oortjes een no-brainer. De geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en betrouwbare verbinding maken de Redmi Buds 3 een onverslaanbare keuze in deze prijsklasse.

Deel dit artikel

Ook interessant