Axel Arigato Billie Fleece Jacket

De Billie Fleece is een stijlvolle en comfortabele jas van het populaire Zweedse merk Axel Arigato. De jas is gemaakt van zachte fleece stof en is aan de randen afgewerkt met piping om de duurzaamheid te garanderen. Het ontwerp van de Billie Fleece heeft een oversized nylon zak op de borst, gedetailleerd met het bekende Story label van Axel Arigato. Dit geeft de jas een eigentijdse en trendy uitstraling.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Billie Fleece is de verstelbare trekkoorden aan de onderkant van de jas. Dit zorgt ervoor dat je de pasvorm van de jas kunt aanpassen en hem zo kunt dragen zoals jij dat wilt. Dit is vooral handig op dagen waarop de temperatuur schommelt, zodat je altijd comfortabel blijft.

De Billie Fleece is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder beige, zwart en marineblauw. Hierdoor kun je de jas perfect afstemmen op je eigen stijl en voorkeur. De jas is ideaal voor de herfst- en wintermaanden en kan worden gedragen als een statement piece of als een casual en comfortabele jas voor dagelijks gebruik.

Deel dit artikel

Ook interessant