Beoplay EX

Beoplay EX zijn even veelzijdig als mooi

Beoplay EX is de nieuwste generatie draadloze oordopjes van B&O Play. Deze oordopjes zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een comfortabele pasvorm.

De Beoplay EX is uitgerust met de nieuwste Bluetooth 5.2-technologie, waardoor de oordopjes een betere verbinding hebben met je smartphone. Bluetooth 5.2 zorgt voor een langere batterijduur, zodat je nog langer kunt luisteren naar jouw muziek.

De earbuds zijn ook uitgerust met actieve ruisonderdrukking, waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluiden. Ook heeft de Beoplay EX “Transparent Hearing”, waarmee je omgevingsgeluiden kunt horen zonder de oordopjes uit te hoeven doen.

Regen- en zweetbestendig

De Beoplay EX is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer comfortabel om te dragen. De oordopjes zijn gemaakt van zacht siliconen. Bovendien zijn de oordopjes waterdicht, waardoor je ze kunt dragen tijdens het sporten binnen of in de regen.

De oordopjes van Bang & Olufsen worden geleverd met een draagbare oplaadcase met ingebouwde batterij, waarmee je ze gemakkelijk meerdere keren kunt opladen onderweg.

Ze komen in de kleuren zwart, zwart/blauw, rood en goud.

Deel dit artikel

Ook interessant