Nimbus 26

Optimale hardloopervaring: ASICS lanceert de GEL-NIMBUS 26 hardloopschoen

Goed nieuws voor iedereen die het goede voornemen heeft om meer te bewegen dit jaar. ASICS brengt op 15 januari 2024 de GEL-NIMBUS™ 26 hardloopschoen op de markt. Met talloze verbeteringen aan de pasvorm, grip en demping, belooft deze 26e editie een soepelere en comfortabelere hardloopervaring dan ooit tevoren.

HYBRID ASICSGRIP Technologie voor Superieure Grip

Een van de meest opvallende vernieuwingen in de GEL-NIMBUS™ 26 is de HYBRID ASICSGRIP™ technologie. Deze innovatieve toevoeging, gecombineerd met de duurzame AHARPLUS™ rubberen buitenzool, biedt uitstekende tractie en grip, zelfs op natte of gladde ondergronden. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over glijpartijen tijdens je runs en altijd vol vertrouwen kunt blijven bewegen.

Verbeterde Pasvorm en Comfort

De GEL-NIMBUS™ 26 pakt ook de pasvorm aan met verbeteringen aan de middenvoetondersteuning. Het gebreide bovenwerk, gemaakt van lichtgewicht en ademend materiaal, biedt een zachte en ondersteunende grip. De constructie van de vetergaten is herontworpen om de pasvorm nog beter te maken, wat resulteert in een schoen die zich nauw aanpast aan de contouren van je voeten.

Milieuvriendelijke Demping

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van ASICS, en dat zien we terug in de FF BLAST™ PLUS ECO demping van de GEL-NIMBUS™ 26. Dit lichtgewicht en energieke schuim biedt niet alleen uitstekende demping, maar bestaat ook voor 24% uit biobased materialen, afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals suikerrietrestafval. Met deze schoen zet je dus niet alleen goede prestaties neer, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

PureGEL™ Technologie voor Zachte Landing

Een andere opmerkelijke feature van de GEL-NIMBUS™ 26 is de PureGEL™ technologie voor de achtervoet. Dit materiaal is lichter en 65% zachter dan de traditionele GEL™ technologie, wat resulteert in een nog zachtere landing bij elke stap. Dit vermindert de impact op je gewrichten en helpt vermoeidheid te minimaliseren, zodat je langer en comfortabeler kunt blijven hardlopen.

Naast de prestatieverbeteringen heeft ASICS ook gedacht aan het esthetische aspect van de schoen. De gebreide kraagconstructie geeft de GEL-NIMBUS™ 26 een moderne uitstraling en zorgt voor een luxe instapervaring, waardoor deze schoen niet alleen geweldig presteert, maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

Verkrijgbaarheid en Prijs

Vanaf 15 januari 2024 is de GEL-NIMBUS™ 26 verkrijgbaar bij ASICS-winkels, online retailers en gespecialiseerde verkooppunten wereldwijd voor slechts €200. Mis deze kans niet om je hardloopervaring naar een hoger niveau te tillen met deze state-of-the-art hardloopschoen van ASICS. Kies voor comfort, grip en duurzaamheid – kies voor de GEL-NIMBUS™ 26.

Deel dit artikel

Ook interessant