Gozney roccbox

Tom Gozney Signature Edition Roccbox is een draagbare pizza oven

De één houdt van barbecueën, de ander van pizza en weer iemand anders houdt van beide. En juist voor de barbecueënde pizzaliefhebber hebben we heel goed nieuws. Het merk Gozney uit Verenigd koninkrijk komt met de Tom Gozney Signature Edition Roccbox, een draagebare pizza oven.

Tom Gozney werd op de leeftijd van 21 jaar van school gestuurd. Na de afkickkliniek waren er een paar paden die Tom kon nemen. Hij besloot een oven in zijn achtertuin te bouwen. De eerste zag er ruig uit, maar de pizza smaakte goed en Tom was verslaafd. Daarna was het bereiden van heerlijke gerechten, en vooral met vuur, zijn verslaving. En zo besloot Tom zijn ovenmerk Gozney op te richten.

Roccbox: draagbare live-fire oven met stenen vloer

Alle producten worden met oog voor detail ontworpen maar belangrijker nog, alle ervaring die is opgedaan afgelopen jaren wordt verwerkt in de ovens. De Roccbox is ’s Werelds eerste originale draagbare live-fire oven met stenen vloer.

De gebruiksvriendelijke 500°C live-fire oven bereidt in 60 seconden een pizza van restaurantkwaliteit en nog veel meer.

De Roccbox heeft een “rollende vlam” waar Gozney patent op heeft. De plaat in de oven zorgt ervoor dat de vlam de opening opzoekt waardoor er een perfecte afstand komt tussen de pizza en de vlam. Verder heeft de Signature Edition Roccbox hitte bestendige matzwarte keramische verf en is de oven van lichtgewicht roestvrij staal. Verder geeft Gozney vijf jaar garantie op alle producten.

Deel dit artikel

Ook interessant