HexClad plan

De premium pannen van HexClad is de ideale combinatie van roestvrij staal en antiaanbak

De innovatieve pannen van HexClad combineren de voordelen van roestvrij staal en antiaanbakmateriaal om een pan te creëren die geschikt is voor het koken op alle soorten kookplaten, inclusief inductie.

Hoogwaardig roestvrij staal

De constructie van HexClad pannen is uniek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat bestand is tegen hoge temperaturen en lang meegaat. Daarnaast zijn ze voorzien van een laagje antiaanbakmateriaal dat gemaakt is van een mix van keramiek en titanium. Dit zorgt ervoor dat voedsel niet blijft plakken en dat de pannen gemakkelijk schoon te maken zijn.

Een van de voordelen van HexClad pannen is dat ze geschikt zijn voor het aanbraden en karamelliseren van voedsel, maar ook voor het bereiden van delicate gerechten zoals vis en eieren. De antiaanbaklaag voorkomt dat voedsel blijft plakken, terwijl het roestvrij staal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een mooie bruine kleur op het voedsel.

HexClad pannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder koekenpannen, sauspannen en kookpannen. Ze zijn over het algemeen iets duurder dan standaard pannen, maar de duurzaamheid en veelzijdigheid kunnen het waard zijn voor mensen die veel koken en op zoek zijn naar hoogwaardige kookgerei.

Deel dit artikel

Ook interessant