Boat & Co

De appartementen van Boat & Co zijn ontworpen met het oog op comfort en luxe

Boat & Co is een hotel in Amsterdam, gelegen aan de oevers van het IJ. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad en de drukke waterweg die door de stad loopt. Het gebouw is ontworpen om de weerspiegeling van de waterkant op te vangen en is gebouwd met duurzame materialen om de ecologische voetafdruk van het complex te minimaliseren.

Het verhaal achter Boat & Co begint bij een groep gepassioneerde ontwikkelaars en ondernemers met een visie om iets nieuws te creëren voor de stad. Het idee was om een ​​unieke ervaring te bieden aan degenen die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard hotelkamer. Ze wilden een luxueus toevluchtsoord creëren aan het water, waar gasten kunnen genieten van het beste van Amsterdam.

Na jaren van planning en ontwerp begon de bouw van Boat & Co in 2017. Het hotel werd gebouwd met duurzame materialen en moderne technologieën om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en een comfortabel en gezond binnenklimaat te garanderen. Het gebouw is ontworpen om de weerspiegeling van het water op te vangen en de grens tussen binnen en buiten te vervagen.

De Houthaven

BOAT&CO bevindt zich in de Houthaven, een voormalig houtbewerkingsdistrict aan het IJ in Amsterdam. Gedurende de periode van 1876 tot 1945 werd hier enorm veel hout geladen en gelost door harde werkers. De rijke culturele en economische geschiedenis van de stad is nog steeds zichtbaar in deze wijk.

Tegenwoordig heerst er in de Houthaven een vriendelijke no-nonsense sfeer, die doet denken aan het leven van weleer. Naast de historische verwijzingen vind je er ook veel moderne elementen, zoals design, culinaire hoogstandjes en innovatieve ondernemers. Hierdoor bruist de wijk van zelfvertrouwen en karakter, op een typisch Amsterdamse manier.

De appartementen

De appartementen van Boat & Co zijn ontworpen met het oog op comfort en luxe. Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en slaapkamer en een prachtig uitzicht op het water en de stad. De gasten kunnen ook genieten van de wellnessruimte met sauna, fitnessruimte en ontspanningsruimte, en de mogelijkheid om fietsen te huren om de stad te verkennen.

Boat & Co is een plek waar gasten een unieke ervaring kunnen hebben in het hart van Amsterdam. Het is een plek waar comfort en luxe samenkomen met duurzaamheid en innovatie.

Als je Boat & Co wilt boeken, kun je terecht op de website van het complex. Daar kun je meer informatie vinden over de beschikbare appartementen/kamers, de prijzen en beschikbaarheid.

Deel dit artikel

Ook interessant