nortvi-handbagagekoffer

NORTVI Rainforest Green Essential premium handbagagekoffer

Investeren in een goede koffer is een goede zet. Je koffer krijgt vaak veel te verduren en het is dan ook logisch dat je wilt dat deze niet stuk gaat tijdens je reis. NORTVI is een Nederlands premium koffermerk die verschillende koffers en reistassen in het assortiment heeft. De NORTVI handbagagekoffer van 36 liter is ideaal voor de korte reis. Wij leggen de focus op de kleur Rainforest Green omdat we deze er wel echt vinden uitspringen. Natuurlijk heb je nog veel meer kleuren zoals Midnight Black, Sand en Ocean Blue.

Uniek Nederlands design

De NORTVI Rainforest Green Essential is praktisch onbreekbaar en gemaakt van hoogwaardig en eco-vriendelijk polycarbonaat, dit is een lichtgewicht materiaal van kwaliteit dat zo goed als onbreekbaar is. En niets is vervelender dan slecht rijdende wielen onder je koffer, de koffers van NORTVI beschikken over Hinomoto Silent Run wielen. De naam zegt het al, wielen die je niet hoort en bovendien goed rollen. Verder heeft de handbagagekoffer Japanse YKK-ritsen voor het makkelijk openen en sluiten van de koffer en genoeg ruimte en opbergvakken.

De koffer weegt 2,6 kg en heeft een afmeting van 55 x 35 x 21.5 cm. NORTVI geeft 5 jaar garantie op alle koffers.

Een wereld zonder plasticvervuiling

Als officiële supporter van het World Wide Fund for Nature (WWF) doneert NORTVI voor elke gedane aankoop en stellen ze onder andere Flying Vets in staat om zeedieren zoals schildpadden en mantaroggen in de Koraaldriehoek te beschermen tegen de gevolgen van plastic inname.

Deel dit artikel

Ook interessant