Ford Explorer

Ford introduceert nieuwe volledig elektrische Explorer

Ford heeft zijn iconische Explorer-model naar een nieuw niveau getild met de introductie van de volledig elektrische Explorer. Dit model is ontworpen en gebouwd in Europa, waardoor het een perfecte keuze is voor liefhebbers van elektrische auto’s overal ter wereld.

Met een opvallend en modern ontwerp, gecombineerd met geavanceerde technologie, is de nieuwe Ford Explorer een auto die de aandacht trekt.

Ontwerp en prestaties

Het ontwerp van de nieuwe Explorer is zowel krachtig als elegant. Met een gestroomlijnd profiel en een opvallende grille is deze auto een echte blikvanger op de weg. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk – de Explorer heeft ook indrukwekkende prestaties.

Dankzij de elektrische aandrijving kan de Explorer snel accelereren en soepel rijden. Met een actieradius van meer dan 400 kilometer kun je lange afstanden afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu.

Het verminderen van de CO2-uitstoot is een belangrijke prioriteit voor Ford, en met de Explorer laten ze zien dat ze serieus zijn over duurzaamheid.

Interieur

Het interieur van de Explorer is ruim en comfortabel, met plaats voor maximaal zeven passagiers. Het dashboard is voorzien van geavanceerde technologie, waaronder een groot touchscreen display en spraakbediening.

Deel dit artikel

Ook interessant