Mercer Sneakers

Hippe sneaker trends voor heren in 2023: Van Karhu tot Veja

De afgelopen jaren zijn sneakers uitgegroeid tot een wereldwijde cultuur en zijn ze een belangrijk onderdeel geworden van onze modecollecties. Als je op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van sneakers, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we in op de hippe sneaker trends voor mannen in 2023, met stijlen van Karhu, Hi-Tec, Mercer, Veja, Puma, New Balance, Saucony en Fila.

Karhu: Retro kleuren en stijlen

Karhu is een Fins sneakermerk dat bekend staat om zijn retro stijlen en opvallende kleurencombinaties. In 2023 blijft Karhu deze trend voortzetten, met kleuren zoals geel, groen en blauw die terugkeren in de collectie. De “Fusion 2.0” sneaker is een populaire keuze en heeft een klassiek, retro uiterlijk.

Hi-Tec: Chunky sneakers

Hi-Tec met hun premium sneaker lijn HTS is een opkomend sneakermerk dat momenteel veel aandacht krijgt in de modewereld vanwege de robuuste uitstraling van hun sneakers. In 2023 blijft de chunky sneaker trend van HTS voortduren. Hun “Shadow RGS” sneaker is een perfect voorbeeld van een robuuste, maar stijlvolle sneaker.

Mercer: Minimalistische designs

Mercer is een relatief nieuw sneakermerk dat zich richt op minimalistische designs. In 2023 blijft dit merk de trend voortzetten met hun “Re-Run” en “The Jupiter” sneakers. Deze sneakers hebben strakke lijnen en weinig opsmuk, waardoor ze perfect zijn voor mannen die op zoek zijn naar een eenvoudige en tijdloze look.

Veja: Duurzame materialen

Veja is een Frans sneakermerk dat zich richt op duurzaamheid en ethiek. In 2023 blijft het merk zich richten op duurzame materialen zoals biologisch katoen en wild rubber, die worden gebruikt in hun “V-10” en “Campo” sneakers. Deze sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook goed voor het milieu.

Puma: Kleurrijke accenten en platformzolen

Puma is een merk dat altijd op de hoogte blijft van de laatste sneaker trends. In 2023 zal het merk zich blijven richten op kleurrijke accenten en platformzolen. De “Mirage Sport Tech” en “Teveris Nitro” zijn enkele van de populairste Puma sneakers van dit moment.

New Balance: Suède en pastelkleuren

New Balance is een van de meest populaire sneakermerken op dit moment en in 2023 blijft het merk trouw aan zijn wortels met suède en pastelkleuren in hun ontwerpen. De nieuwe 9060 of klassieker 550 sneaker is een populaire keuze, beide een retro-look en suède details in verschillende pastelkleuren.

Saucony: Opvallende prints

Saucony is een sneakermerk dat bekend staat om zijn comfortabele en duurzame sneakers. In 2023 blijft het merk de trend voortzetten van opvallende prints, zoals hun “Shadow 6000” sneaker.

Fila: Chunky en retro

Fila is een merk dat de afgelopen jaren een comeback heeft gemaakt met zijn chunky en retro stijlen. In 2023 blijft Fila de trend voortzetten met hun “Disruptor 2” en “Ray” sneakers, die beide een retro-look hebben met chunky zolen en opvallende kleurdetails.

Of je nu houdt van minimalistische designs, duurzame materialen, opvallende prints of retro stijlen, er is voor iedere man wel een hippe sneaker te vinden in 2023. De merken Karhu, Hi-Tec/HTS, Mercer, Veja, Puma, New Balance, Saucony en Fila bieden allemaal hun eigen unieke stijlen en trends, waardoor er altijd wel een sneaker is die bij jouw persoonlijke stijl past. Dus waar wacht je nog op? Shop de nieuwste hippe sneaker trends van 2023 en maak een statement met je schoenen!

Deel dit artikel

Ook interessant