Garmin Instinct 2X Solar

Ga het avontuur tegemoet met de Garmin Instinct 2X Solar

De nieuwe Garmin Instinct 2X Solar van 50 mm is een krachtig en veelzijdig horloge voor elke avontuur- en sportliefhebber. Dit horloge is ontworpen met een geavanceerd zonnepaneel, waardoor het horloge opgeladen wordt. Of je nu gaat wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, de Garmin Instinct 2X Solar is ontworpen om aan al je sportbehoeften te voldoen.

Lange batterijduur

Een van de grootste voordelen van de Garmin Instinct 2X Solar is de lange batterijduur. Het zonnepaneel laadt het horloge namelijk op, zelfs wanneer je in de buitenlucht bent. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan bij vergelijkbare sporthorloges. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter, zodat je het ook kunt gebruiken tijdens het zwemmen. Daarnaast beschikt het horloge over een GPS-functie, waardoor je altijd precies weet waar je bent en welke afstand je hebt afgelegd.

De Garmin Instinct 2X Solar heeft een robuuste behuizing die bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. Het horloge is getest volgens militaire normen voor thermische, schok- en waterbestendigheid. Het scherm is gemaakt van Gorilla Glass 3, waardoor het horloge bestand is tegen krassen en stoten.

Naast de sportfuncties heeft de Garmin Instinct 2X Solar nog veel meer te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig berichten en oproepen ontvangen en beantwoorden vanaf je horloge. Ook beschikt het horloge over een hartslagmeter en een slaapmonitor, waarmee je je gezondheid en welzijn kunt bijhouden.

Instinct 2X Solar – Tactical Edition

De Garmin Instinct Tactical Edition is een speciale versie van de Garmin Instinct en is ontworpen voor militairen, politie en outdoor enthousiastelingen. De Tactical Edition heeft een aantal extra functies die niet beschikbaar zijn op de normale editie.

Night Vision Compatibiliteit

Een van de belangrijkste extra functies van de Tactical Edition is de Night Vision Compatibiliteit. Dit maakt het mogelijk om het horloge te gebruiken met nachtzichtapparatuur, waardoor het een perfect hulpmiddel is voor militairen en wetshandhavers die vaak in het donker werken.

Daarnaast heeft de Tactical Edition een Jumpmaster-modus, die speciaal is ontworpen voor paratroepers. Deze modus bevat informatie zoals hoogte, sprongtijd, luchtdruk en andere belangrijke informatie die nodig is voor een succesvolle sprong.

De Tactical Edition heeft ook een geavanceerde GPS-functie die het mogelijk maakt om meerdere coördinaten in te voeren en te navigeren naar een bepaalde locatie. Dit kan handig zijn voor militairen en outdoor enthousiastelingen die vaak in afgelegen gebieden werken.

Stealth-modus

Tot slot heeft de Tactical Edition ook een Stealth-modus waarmee je alle draadloze connectiviteit kunt uitschakelen en het horloge in vliegtuigmodus kunt zetten. Dit is handig voor situaties waarin het belangrijk is om onopgemerkt te blijven.

Deel dit artikel

Ook interessant