scandinavisch merk heren

10 Scandinavische merken herenkleding

De Scandinavische kledingstijl is tegenwoordig steeds meer zichtbaar in Nederland. Scandinavische kleding is bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen, die een focus hebben op functionaliteit en comfort. Deze kleding is vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft vaak subtiele details die de stijl uniek maken.

De opkomst van het Scandinavische kledingmerk in Nederland is mede te danken aan de groeiende populariteit van duurzame en ecologische mode. Merken uit deze regio zijn bekend om hun duurzame productieprocessen en gebruik van milieuvriendelijke materialen, wat aansluit bij de stijgende trend om bewuster te consumeren.

We hebben een aantal leuke Scandinavische kledingmerken op een rij gezet.

A Day’s March

A Day’s March is een Zweeds kledingmerk dat bekend staat om zijn tijdloze en minimalistische ontwerpen. Het merk richt zich op herenkleding en biedt een breed scala aan producten, van casual kleding tot formele kleding en accessoires.

A Day’s March richt zich op kwaliteit en functionaliteit. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen, zoals katoen en wol, en zorgen voor een uitstekende pasvorm en comfort bij elk product. Het merk wil de klanten helpen om een casual, maar toch stijlvolle look te creëren voor elke dag.

Het design van A Day’s March is minimalistisch en tijdloos, en ze willen dat hun producten jarenlang meegaan. Het merk gelooft dat minder meer is en dit komt duidelijk terug in hun ontwerpen. Door deze focus op functionaliteit en kwaliteit, is A Day’s March uitgegroeid tot een van de meest geliefde merken in Scandinavië en nu ook steeds meer bekendheid krijgt in Nederland.

NN07

NN07 is een Deens kledingmerk dat bekend staat om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en richt zich op de productie van kwalitatieve, eenvoudige kleding die geschikt is voor elke gelegenheid.

NN07 biedt een breed scala aan producten, waaronder T-shirts, hemden, broeken, jassen en accessoires. Alle items worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, linnen en wol, en zijn ontworpen met een minimalistische, Scandinavische esthetiek.

Arket

Arket is een Deens kledingmerk dat zich richt op moderne, tijdloze kleding voor heren, dames en kinderen. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en heeft sindsdien een snelle opmars gemaakt in de mode-industrie.

Arket richt zich op kwalitatieve, duurzame producten met een minimalistische en Scandinavische uitstraling. Het bedrijf legt de nadruk op comfort en functionaliteit, en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe is een Deens kledingmerk dat zich richt op de productie van modieuze en tijdloze kledingstukken. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend en geliefd merk in Europa.

Samsøe Samsøe is bekend om haar minimalistische en Scandinavische ontwerpen, die zich richten op comfort, functionaliteit en kwaliteit. Het bedrijf biedt een breed scala aan kledingstukken, waaronder jassen, truien, broeken en accessoires, die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Stutterheim

Stutterheim is een Zweeds kledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame regenkleding. Het bedrijf werd opgericht in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de regenkledingbranche.

Stutterheim richt zich op de productie van regenkleding die niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol en tijdloos. Het bedrijf biedt een uitgebreide collectie regenjassen, -broeken en -accessoires die worden gemaakt van duurzame materialen zoals PVC-vrij rubber en sterk canvas.

Een ander kenmerk van Stutterheim is haar aandacht voor detail en handmatige afwerking. Elk item wordt met de hand genaaid in Zweden en wordt geleverd met een authentieke, tijdloze uitstraling.

Deel dit artikel

Ook interessant