IKEA Symfonisk vloerlamp

Sonos x IKEA Symfonisk vloerlamp met wifi-speaker

De IKEA Symfonisk vloerlamp met wifi-speaker is een slimme combinatie van een lamp en een speaker, waardoor het de perfecte toevoeging is aan elk modern huis. Deze functionele en stijlvolle vloerlamp is gemaakt van bamboe en heeft een minimalistisch ontwerp dat past bij elk interieur. Bovendien biedt de wifi-speaker een helder en krachtig geluid dat de kamer vult met je favoriete muziek, podcasts of audioboeken.

De Symfonisk vloerlamp met wifi-speaker is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook veel handige functies. De lamp heeft een helderheid die je kunt aanpassen om de juiste sfeer te creëren en de wifi-speaker kan worden bediend met een app op je smartphone. Hierdoor kun je het volume regelen, je favoriete nummers afspelen en zelfs meerdere speakers in huis synchroniseren voor een surround-sound ervaring.

Ontwerp

Het ontwerp van de Symfonisk vloerlamp is simpel en elegant, waardoor het perfect past in elk modern interieur. Het frame van de lamp is gemaakt van bamboe en heeft een natuurlijke uitstraling die rust uitstraalt. De lampenkap heeft een zachte, diffuse verlichting, waardoor het een aangename en gezellige sfeer in huis creëert. Het ontwerp van de speaker is ook zeer minimalistisch, met een eenvoudige ronde vorm en een stoffen afwerking die past bij elk decor.

Het gebruik van de Symfonisk vloerlamp met wifi-speaker is zeer eenvoudig. Je kunt de lamp en de speaker bedienen met de bijbehorende app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Het is ook mogelijk om de speaker te bedienen met je stem via een spraakassistent, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Dit maakt het nog gemakkelijker om je favoriete muziek af te spelen of het volume aan te passen terwijl je bijvoorbeeld in de keuken aan het koken bent.

Deel dit artikel

Ook interessant