GeForce NOW

Maak van jouw Macbook een gaming-laptop met GeForce NOW

Heb je ooit gehoord van GeForce NOW? Zo niet, dan is het hoog tijd om kennis te maken met deze game-streamingdienst van NVIDIA. GeForce NOW maakt het mogelijk om games te spelen op bijna elk apparaat, van laptops en desktops tot tablets en smartphones. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding en een compatibel apparaat.

Met GeForce NOW krijg je toegang tot een enorme bibliotheek met games van verschillende uitgevers en ontwikkelaars. Of je nu van actiegames, RPG’s of simulatiegames houdt, je vindt altijd wel iets dat bij jou past. Je hoeft niet langer games te downloaden of te installeren, omdat GeForce NOW alles voor je doet. Dit betekent dat je binnen enkele seconden kunt beginnen met spelen, zonder te hoeven wachten tot het spel is geïnstalleerd of bijgewerkt.

Hoogste kwaliteit graphics en visuele effecten

Een ander geweldig voordeel van GeForce NOW is dat het de kracht heeft om zelfs de meest veeleisende games te draaien. Dit komt omdat het wordt aangedreven door de nieuwste NVIDIA GPU’s, die de meest geavanceerde grafische technologieën en prestatieverbeteringen bieden. Dit betekent dat je kunt genieten van de hoogste kwaliteit graphics en visuele effecten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het upgraden van je hardware.

GeForce NOW biedt ook verschillende abonnementsopties, afhankelijk van je behoeften. Je kunt kiezen voor een gratis abonnement, dat je toegang geeft tot een beperkte bibliotheek van games en sessies van maximaal een uur. Of je kunt upgraden naar een betaald abonnement, waarmee je onbeperkte toegang krijgt tot meer dan 1000 games en sessies van maximaal zes uur. Met het betaalde abonnement kun je ook profiteren van exclusieve kortingen op games en in-game aankopen.

Ultimate-lidmaatschap

Het nieuwe Ultimate-lidmaatschap maakt gebruik van next-generation NVIDIA SuperPODs die GeForce RTX 4080-klasse prestaties streamen. Met ondersteuning voor 4K-resolutie op maximaal 120 fps of high-definition gaming op 240 fps op zowel PC’s als Macs.

GeForce NOW is de ultieme cloud gaming ervaring. Of je nu een hardcore gamer bent of gewoon af en toe wat tijd wilt doorbrengen met je favoriete games, GeForce NOW biedt alles wat je nodig hebt.

Deel dit artikel

Ook interessant