Het Staresso SP300 Pro draagbare espresso-apparaat biedt een barista-ervaring, waar je ook bent

Ben jij een koffieliefhebber die altijd op zoek is naar de perfecte espresso, waar je ook bent? Het Staresso SP300 Pro draagbare espresso-apparaat is de ideale reisgenoot voor elke koffieliefhebber. Dit professionele koffiemachine levert rijke, romige espresso met een druk van 20 bar en een watertank van 180 ml, perfect voor op reis, kamperen, op kantoor of thuisgebruik.

Professionele kwaliteit, overal

De Staresso biedt een barista-ervaring waar je ook bent. Met een druk van 20 bar en een handmatig pompsysteem, is het eenvoudig om een espresso van hoge kwaliteit te extraheren. De gesegmenteerde hydraulische extractieproces zorgt voor een optimale smaak, waardoor elke kop koffie een genot is.

Met een watertank van 180 ml en een capaciteit van 24g koffiepulver is de Staresso SP300 Pro perfect voor één tot twee personen. Dit maakt het ideaal voor reisgezelschappen of voor persoonlijk gebruik tijdens het reizen. Of je nu op de camping bent, in een hotelkamer, of zelfs op kantoor, je hebt altijd toegang tot een heerlijke kop espresso.

Deel dit artikel

Ook interessant