OnePlus Pad

OnePlus lanceert de OnePlus Pad

OnePlus stapt in de tabletmarkt met zijn allereerste vlaggenschip, de OnePlus Pad. Het technologiemerk is bekend om zijn kenmerkende snelle en vlotte gebruikerservaring en dat is precies wat ze naar de tabletmarkt brengen. De lancering van de OnePlus Pad betekent dat het productassortiment van OnePlus, dat nu smartphones, oordopjes, horloges en tv’s omvat, nu ook tablets erbij krijgt.

Volgens Kinder Liu, President en COO van OnePlus, is de toekomst van technologie verbonden met het Internet of Things. Gebruikers zullen steeds hogere verwachtingen hebben van de prestaties en mogelijkheden van al hun technologie. Met de OnePlus Pad wil het bedrijf zijn unieke en toonaangevende technologie naar tabletgebruikers brengen en hen de beste keuzes bieden. De OnePlus Pad onderscheidt zich van andere tablets door een frisse en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.

De unieke Star Orbit-gravure en CNC-gefreesde aluminiumlegering geven de tablet een schitterende textuur. De OnePlus Pad is verkrijgbaar in Halo Green, een speciale kleur die is ontworpen als combinatie van de levendigheid van de natuur en de uitgestrekte velden van het heelal. Het groen staat voor leven en passie, en vormt zo een weerspiegeling van de kracht en vitaliteit van de ongerepte natuur.

Centraal gepositioneerde camera

De centraal gepositioneerde camera van de OnePlus Pad bevrijdt gebruikers van ongemak bij het vasthouden en helpt het nemen van de juiste foto’s te vergemakkelijken. De voorkant van de OnePlus Pad maakt gebruik van 2,5D gebogen glas en heeft een 88% screen-to-body-ratio dankzij een superslanke 6,54mm rand en een gebogen frame, een primeur op tabletgebied. De tablet is licht en gemakkelijk vast te houden voor langere periodes.

Prestaties

Geoptimaliseerde hardware- en softwarefuncties maken van de OnePlus Pad een multitasking-kampioen. De tablet wordt aangedreven door de nieuwste Dimensity 9000-chipset, de eerste mobiele chip met een Cortex-X2-kern met prestaties tot 3,05 GHz. De OnePlus Pad heeft maximaal 12GB RAM-geheugen en RAM-Vita, waardoor gebruikers 24 afzonderlijke apps tegelijk open kunnen houden zonder haperingen. Het switchen tussen verschillende apps verloopt snel en gemakkelijk.

De OnePlus Pad heeft een 9510mAh-batterij waarmee gebruikers de hele dag zorgeloos kunnen werken. Met meer dan 14,5 uur aan video kijken en tot 1 maand stand-by tijd, hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens lange vergaderingen of het spelen van uitgebreide games. De OnePlus Pad ondersteunt ook 67W SUPERVOOC-opladen voor een volledig opgeladen tablet in slechts 80 minuten.

Deel dit artikel

Ook interessant