BMW i7 M70 xDrive

Elektrische krachtpatser: De BMW i7 M70 xDrive met 660 pk en 1.100 Nm

BMW heeft onlangs zijn nieuwste paradepaardje onthuld, de BMW i7 M70 xDrive. Deze indrukwekkende auto heeft een vermogen van maar liefst 660 pk en een koppel van 1.100 Nm. Hierdoor is de i7 in staat om in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren en heeft hij een topsnelheid van 250 km/u.

Maar de i7 is niet alleen snel, hij is ook duurzaam en milieuvriendelijk dankzij zijn elektrische aandrijving.

Hetzelfde platform als de BMW 7-serie

De i7 is gebaseerd op hetzelfde platform als de BMW 7-serie, maar heeft een volledig elektrische aandrijflijn. De auto is voorzien van een batterij van 105 kWh, wat hem een actieradius geeft van ongeveer 600 kilometer volgens de WLTP-norm. De i7 kan ook worden opgeladen met een vermogen van maximaal 200 kW, waardoor de batterij in slechts 30 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

Modern design

Het design van de i7 is typisch BMW. De auto heeft een gestroomlijnde en sportieve uitstraling, met een lange motorkap en een laag dak. Het interieur van de i7 is ruim en luxueus, met veel comfortabele stoelen en hoogwaardige materialen. Het infotainmentsysteem van de i7 is volledig digitaal en biedt veel mogelijkheden en functionaliteiten.

De i7 beschikt ook over veel geavanceerde technologieën, zoals een adaptieve cruise control, een dodehoeksensor, een rijstrookassistent en een automatische parkeerassistent. Daarnaast is de i7 voorzien van BMW’s nieuwste infotainmentsysteem, dat is gebaseerd op BMW’s Operating System 8 en veel nieuwe functies en mogelijkheden biedt.

Bron: Gewoonvoorhem

Deel dit artikel

Ook interessant