Double Shift gym

Double Shift is de Amsterdamse sportschool en huiskamer in één

De goede voornemens worden weer voluit benoemd. Zo zal sporten en gezond eten weer hoog op het lijstje staan. Aron Kovacs en Maarten Pleunis zijn afgelopen zomer met een nieuw concept gekomen waar alles onder één dak valt.

Double Shift is niet alleen een sportschool, maar een plek waar je afspreekt met je vrienden, waar je jezelf kunt terugtrekken om nog net die deadline te halen voor werk en daarna kan je alle stress weg laten masseren. Tevens is er een Juice-, en coffeebar aanwezig. En worden er verschillende groepslessen aangeboden.

Maar ook tijdens de avonduren kun je terecht bij Double Shift. Er worden exposities, spreker events, diners en zelfs cocktailavonden georganiseerd.

Double Shift in een 1000m2 groot historisch pakhuis

De locatie waarin de sportschool zich bevindt is uniek. Het is namelijk van origine een stoom-suikerraffinaderij. Het pakhuis is 1000m2 groot en geeft genoeg ruimte aan alle voorzieningen.

Een dagpas kost €19,- en als je een jaarlijks abonnement wilt dan kost deze €89,- per vier weken.

Double Shift bevindt zich op de Lauriergracht 102 in Amsterdam. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 7.00-23.00 en op zaterdag & zondag 9.00 17.00.

Deel dit artikel

Ook interessant