Honbike Uni4

Honbike’s elektrische fiets, de Uni4, heeft een actieradius van 100 km

De Honbike Uni4 is een innovatieve elektrische fiets ontworpen voor dagelijks woon-werkverkeer. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle design biedt de Uni4 een comfortabele en betrouwbare rijervaring.

Belt drive voor onderhoudsvrij rijden

De Honbike Uni4 is uitgerust met een hoogwaardige belt drive. Deze innovatieve aandrijfriem zorgt voor een soepele en stille rit zonder dat er onderhoud nodig is. Met een levensduur van meer dan 10.000 km biedt de belt drive duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je fietstochten.

De Uni4 wordt aangedreven door een hoogwaardige achterwielmotor met een hoog reductieratio. Met een vermogen van 250W en een maximaal bereik van 100 km op een enkele lading, biedt de Honbike Uni4 voldoende vermogen en een indrukwekkende actieradius. Of je nu heuvels beklimt of lange afstanden aflegt, deze elektrische fiets staat klaar om je te ondersteunen.

Ingebouwde batterij met snelle oplaadtijd

De Honbike Uni4 is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij met een capaciteit van 432Wh. Hiermee kun je langere ritten maken zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. Met een oplaadtijd van slechts 4-4,5 uur kun je snel weer op weg zijn en genieten van je volgende avontuur.

De Uni4 is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en veiligheid. Het frame is gemaakt van hoogwaardig 7.000-serie aluminium, waardoor het sterk en duurzaam is. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl het ontbreken van scherpe randen bijdraagt aan de veiligheid van de rijder.

De Uni4 is uitgerust met een onderhoudsvrij Tru wiel, wat betekent dat er geen spaakspanningaanpassing nodig is. Dit zorgt voor een goede schokabsorptie en betrouwbaarheid. De banden zijn voorzien van een optimale grip loopvlakpatroon, wat zorgt voor een uitstekende wrijvingscoëfficiënt tussen de banden en het wegdek, wat resulteert in minder trillingen en een betere controle.

Daarnaast beschikt de Uni4 over een geïntegreerd LCD-display op het stuur, waarmee je alle belangrijke informatie in één oogopslag kunt zien. De ergonomische remhendels zorgen voor een veilige en responsieve remming, terwijl de robuuste standaard gemakkelijk opgevouwen kan worden en een stabiele ondersteuning biedt.

Lichtgewicht en praktisch ontwerp

Met een gewicht van slechts 20 kg is de Honbike Uni4 een lichtgewicht elektrische fiets die gemakkelijk te hanteren is. Of je de fiets wilt vervoeren of opbergen, het lichte ontwerp maakt het eenvoudig om met de Uni4 om te gaan.

Deel dit artikel

Ook interessant