Canairi

Deense kwaliteit en design: houd de luchtkwaliteit in de gaten met Canairi, de frisse lucht monitor

Luchtvervuiling is een groeiend probleem en kan een negatieve invloed hebben op onze gezondheid en welzijn. De in Kopenhagen ontworpen Canairi is een innovatieve oplossing die helpt bij het bewaken van de luchtkwaliteit binnen en buiten ons huis of kantoor.

Wanneer de luchtkwaliteit slecht is, zal Canairi naar beneden zakken totdat je je ramen opent en het weer tot leven brengt. Zo simpel is het.

Canairi is een slimme frisse lucht monitor die de luchtkwaliteit binnen en buiten bewaakt. Het apparaat meet verschillende factoren die van invloed zijn op de luchtkwaliteit, zoals de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-niveaus en VOC’s (vluchtige organische stoffen). De gegevens worden in real-time geanalyseerd en weergegeven op een gebruiksvriendelijke app.

Hoe werkt Canairi?

Canairi is gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat kan worden aangesloten op wifi en wordt geleverd met een mobiele app die beschikbaar is voor iOS en Android. De app toont de gegevens die door het apparaat worden verzameld en kan waarschuwingen geven als de luchtkwaliteit te slecht wordt. De app kan ook worden gebruikt om de geschiedenis van de luchtkwaliteit te bekijken en trends te analyseren.

Wat zijn de voordelen van Canairi?

Canairi biedt verschillende voordelen. Ten eerste helpt het apparaat om de luchtkwaliteit in huis of op kantoor te bewaken en te verbeteren. Dit kan bijdragen aan een gezondere en productievere omgeving. Ten tweede is het apparaat gemakkelijk te gebruiken en te installeren. Ten derde is de app van Canairi gebruiksvriendelijk en biedt deze verschillende handige functies.

Deel dit artikel

Ook interessant