De waterfles van LARQ zuivert het water door middel van UV-C LED-technologie

Als je veel onderweg bent, is het belangrijk om altijd gehydrateerd te blijven. Een herbruikbare waterfles is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd water bij de hand hebt, maar wat als je je zorgen maakt over de kwaliteit van het water dat je drinkt?

De speciale waterfles van LARQ met PureVis UV-C LED-technologie biedt een oplossing voor dit probleem. Deze innovatieve waterfles is ontworpen om water te zuiveren door middel van UV-C-licht. Zodat je altijd schoon water bij de hand hebt, waar je ook gaat.

De fles komt in verschillende varianten en maten. De “Insulated” fles houdt het water 24 uur koud of 12 uur warm. De “Non-insulated” fles is licht en makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Het normale model is beschikbaar in 710 ml en 950 ml en in verschillende kleuren. De geïsoleerde versie is beschikbaar in 500 ml en 740 ml.

De fles zuivert zelf het water

De PureVis UV-C LED-technologie in de waterfles maakt gebruik van geavanceerde LED-lampen om het water te zuiveren. Het UV-C-licht doodt bacteriën, virussen en andere micro-organismen in het water door hun DNA te beschadigen, waardoor ze niet in staat zijn om te overleven en zich te vermenigvuldigen.

Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het water dat je drinkt, omdat de waterfles van LARQ met PureVis-technologie het water automatisch zuivert en schoon houdt terwijl je onderweg bent.

De waterfles is ook duurzaam en herbruikbaar, waardoor je geld bespaart en de hoeveelheid plastic afval die je produceert vermindert. De fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de fles kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en stijl past.

Bovendien heeft de waterfles van LARQ enkele slimme functies die de gebruikerservaring verbeteren. Zo heeft de fles bijvoorbeeld een zelfreinigende modus die de fles automatisch zuivert en reinigt met UV-C-licht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig schoonmaken van de fles. De fles heeft ook een bewegingssensor die de UV-C-lichtbron automatisch uitschakelt wanneer de fles wordt opgetild om te drinken, waardoor de batterijduur wordt verlengd.

Deel dit artikel

Ook interessant