De Baltic Aquascaphe Bronze Brown is klassiek en uniek

Baltic, een relatief nieuwe speler op de horlogemarkt, heeft zijn nieuwste model onthuld: de Aquascaphe Bronze Brown. Dit horloge is een lust voor het oog en biedt een uitstekende mix van klassiek en modern design.

Een van de grootste kenmerken van dit horloge is de bronzen kast. Brons wordt al eeuwenlang gebruikt in de horloge-industrie vanwege zijn duurzaamheid en unieke patina die ontstaat naarmate het horloge ouder wordt. De Aquascaphe Bronze Brown heeft een diameter van 39 mm en is hierdoor niet te groot en niet te klein, perfect voor dagelijks gebruik.

Waterdichtheid tot 200 meter

Het horloge heeft een waterdichtheid tot 200 meter, waardoor het geschikt is voor zwemmen en snorkelen. De wijzerplaat is voorzien van een stijlvolle sunburst-finish en is verkrijgbaar in twee kleuren: donkergroen en donkerbruin. De Arabische cijfers en uurmarkeringen zijn aangebracht met een opvallende Super-LumiNova-lak die zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Automatisch Miyota 9039 uurwerk

Onder de motorkap van dit horloge bevindt zich een automatisch Miyota 9039 uurwerk, dat een gangreserve heeft van 42 uur.

Baltic Watches heeft met de Aquascaphe Bronze Brown een nieuw klassiek horloge gecreëerd dat zeker de aandacht zal trekken van horlogeliefhebbers over de hele wereld.

Deel dit artikel

Ook interessant