Sondors Metacycle

De Sondors Metacycle: de perfecte elektrische motorfiets voor in de stad

De unieke motorfiets Metacycle is ontworpen en geproduceerd door Sondors, een bedrijf dat bekend staat om zijn betaalbare elektrische fietsen. Met de Metacycle gaat Sondors een stap verder. Het is een motorfiets met een strak en minimalistisch ontwerp en geavanceerde functies.

De Sondors Metacycle is uitgerust met een krachtige elektromotor die een nominaal vermogen van 8 kW (11 pk) levert en een piekvermogen van 14,5 kW (20 pk) heeft. Met dit vermogen kan de Metacycle snelheden tot 100 km/u bereiken in “Drive Mode” en zelfs 120 km/u in “Sport Mode”. Dit maakt de motorfiets geschikt voor stedelijke gebieden waar je snel moet kunnen manoeuvreren om het drukke verkeer te ontwijken.

Actieradius

De Metacycle heeft een bereik van ongeveer 100 km onder normale omstandigheden en zelfs tot 130 km onder ideale omstandigheden. Dit betekent dat je gemakkelijk langere afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

De Sondors Metacycle is uitgerust met een aantal geavanceerde functies die het rijden op een motorfiets veiliger en leuker maken. Zo heeft de motorfiets een digitaal instrumentenpaneel dat de snelheid, het bereik en andere belangrijke informatie weergeeft. Daarnaast is de Metacycle voorzien van smartphone-connectiviteit, waardoor je verbinding kunt maken met de Sondors-app om de prestaties en onderhoud van de motorfiets bij te houden.

Strak en minimalistisch ontwerp

Ten slotte heeft de Sondors Metacycle een strak en minimalistisch ontwerp dat de aandacht trekt en past bij de moderne stedelijke omgeving. De motorfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder matzwart, wit en zilver.

Deel dit artikel

Ook interessant