Sonos Era 300

Sonos presenteert nieuwe generatie smart speaker: de Sonos Era 300

Sonos heeft onlangs een van zijn nieuwste generatie smart speakers onthuld. De Sonos Era 300 is een revolutionaire nieuwe speaker die is ontworpen om luisteraars te laten genieten van ruimtelijke audio. Met maar liefst zes krachtige drivers stuurt de Era 300 het geluid naar links, rechts, naar voren en omhoog voor een ongekende ruimtelijke audiobeleving.

Het akoestische ontwerp van de Era 300 is zandlopervormig. Elke ronding, verhouding en opening verbetert de verspreiding en richting van het geluid om je er helemaal mee te omringen. Dit zorgt voor een surrealistische surround ervaring die luisteraars in het centrum van hun muziek en films in Dolby Atmos plaatst.

Atmos-beleving

De Era 300 is ook de eerste speaker van Sonos die meerkanaals surround sound produceert als hij wordt gebruikt als home cinema-achterspeaker. Filmliefhebbers kunnen twee speakers combineren met Arc of Beam (Gen 2) voor een optimale Dolby Atmos-beleving, waardoor ze volledig in de scène worden getrokken.

Om ervoor te zorgen dat luisteraars kunnen genieten van geluid dat rechtstreeks uit de studio komt en precies klinkt zoals de artiest het heeft bedoeld, heeft Sonos nauw samengewerkt met zijn community van toonaangevende artiesten en makers. Samen hebben ze de Era 300 nauwkeurig gefinetuned.

Een ander voordeel van de Era 300 is dat hij gebouwd is volgens Sonos’ nieuwe verantwoorde designnorm. Dit betekent langdurige bruikbaarheid, energiebesparende technologieën en het gebruik van PCR (post-consumer recycled) materiaal. Daarnaast biedt de Era 300 nieuwe verbindingsmogelijkheden en verbeterde Trueplay-technologie.

Deel dit artikel

Ook interessant